Eridon Logo

Співпраця, яка гарантує успіх

День саду на Уманщині

region
Область:
Черкаська
date
Дата проведення:
15 березня 2019
tema
Тематика:
садівництво
org
Організатор:
Уманський національний університет садівництва

15 березня 2019 року в Уманському національному університеті садівництва відбувся захід на тему: «Сучасні тенденції в обрізуванні та захисті плодових дерев», який мав на меті поділитися інформацією та знаннями – як теоретичними, так і практичними. У семінарі взяли участь близько 170 осіб - керівники і агрономи господарств, консультанти, менеджери та регіональні представники, професорсько-викладацький склад, аспіранти й студенти.

Компанію «Ерідон» на заході представляв експерт з садівництва – Володимир Осадчий. Перед пленарною частиною представник розповідав учасникам заходу про продукти компаній IFAGRI, Rosier S.A., Aventro Sarl та інших постачальників:
•    італійський Бордо Ізагро 
•    Росаферти: Росаферт 15-15-15 (SOP), Росаферт NPK 12-12-17+ТЕ (SOP)
•    Розасолі: Розасоль 15-45-10+ME, Розасоль 08-17-41+ME
•    Розаліки: Розалік PK+ME, Розалік Ca, Mg, N + ME, Розалік B, Розалік B, Ca, Розалік Mg, Mn, S, N, Розалік Zn, Розалік Zn, P, N, S
•    МультимастрВапор Гард, Спрей-Ейд та Спрей-Ейд Комплекс, Цитокін від компанії Miller
•    Терра-Сорб Фоліар та Терра-Сорб Комплекс, ЕквілібріумАміноквеланти від компанії Bioiberica
•    Блек Джек від компанії Aventro Sarl
•    Кіллітоп, Пайт, Райнер, Шерман, Сіліксан 106 від компанії IFAGRI

Під час практичної частини заходу кандидат с.-г. наук, експерт відділу технологічної підтримки МПП Фірма «Ерідон», Володимир Осадчий провів майстер-клас з обрізки черешні, сливи та груші в інтенсивних насадженнях ПОСП «Уманський тепличний комбінат» та ТОВ «Екопродукт»

Подібні заходи сприяють розвитку садівництва поєднуючи освіту та науку, представників постачальників, консультантів, агрономів і керівників підприємств, інших гравців плодово-ягідного ринку. МПП Фірма «Ерідон», як найдійний партнер садівників, забезпечує технології вирощування для отримання максимальної врожайності та якості плодів.

Дякуємо за запрошення!