Eridon Logo

Співпраця, яка гарантує успіх

Вапор Гард ПАР
Натуральний антитранспірант та «фруктовий захистник»

Корисна інформація
Застосування препарату
Об’єкт захистуШкодочинний об’єктФаза внесенняНорма витрати препаратуКратність обробокТермін очікування до збору врожаю, діб
Кукурудза0,5-1% розчину л/гане регламентується
Соняшник0,5-1% розчину л/гане регламентується
Сорго0,5-1% розчину л/гане регламентується
Ріпак озимий0,5-1% розчину л/гане регламентується
Ріпак ярий0,5-1% розчину л/гане регламентується
Цукровий буряк0,5-1% розчину л/гане регламентується
Пшениця яра0,5-1% розчину л/гане регламентується
Пшениця озима0,5-1% розчину л/гане регламентується
Ячмінь озимий0,5-1% розчину л/гане регламентується
Ячмінь ярий0,5-1% розчину л/гане регламентується
Жито0,5-1% розчину л/гане регламентується
Просо0,5-1% розчину л/гане регламентується
Овес0,5-1% розчину л/гане регламентується
Гречка0,5-1% розчину л/гане регламентується
Рис0,5-1% розчину л/гане регламентується
Соя0,5-1% розчину л/гане регламентується
Горох0,5-1% розчину л/гане регламентується
Сочевиця0,5-1% розчину л/гане регламентується
Нут0,5-1% розчину л/гане регламентується
Віка0,5-1% розчину л/гане регламентується
Виноград0,5-1% розчину л/гане регламентується
Яблуня0,5-1% розчину л/гане регламентується
Груша0,5-1% розчину л/гане регламентується
Вишня0,5-1% розчину л/гане регламентується
Черешня0,5-1% розчину л/гане регламентується
Персик0,5-1% розчину л/гане регламентується
Абрикос0,5-1% розчину л/гане регламентується
Слива0,5-1% розчину л/гане регламентується
Смородина0,5-1% розчину л/гане регламентується
Малина0,5-1% розчину л/гане регламентується
Суниця / Полуниця0,5-1% розчину л/гане регламентується
Картопля0,5-1% розчину л/гане регламентується
Морква0,5-1% розчину л/гане регламентується
Буряк столовий0,5-1% розчину л/гане регламентується
Буряк кормовий0,5-1% розчину л/гане регламентується
Помідор0,5-1% розчину л/гане регламентується
Огірок0,5-1% розчину л/гане регламентується
Кабачок0,5-1% розчину л/гане регламентується
Баклажан0,5-1% розчину л/гане регламентується
Перець0,5-1% розчину л/гане регламентується
Капуста білокачана0,5-1% розчину л/гане регламентується
Капуста цвітна0,5-1% розчину л/гане регламентується
Цибуля0,5-1% розчину л/гане регламентується
Часник0,5-1% розчину л/гане регламентується
Гарбуз0,5-1% розчину л/гане регламентується
Льон0,5-1% розчину л/гане регламентується
Характеристики препарату
Група ЗЗР
Ад’юванти
Виробник
Aventro Sarl
Діюча речовина
Ди-1-п-ментен: 96%
Емульгатор: 4%
Клас токсичності (Класифікація ВООЗ)
IV
Температура зберіганнявід -18 °C до +40 °C
Термін зберігання, місяців60
Упаковка4
Упаковка: одиниця виміру
л

Опис продукту
Вапор Гард® – натуральний антитранспірант, «фруктовий захистник», підвищення урожайності та виходу товарної продукції овочевих і плодових культур

Головні переваги

  • Застосовується для зниження втрат вологи рослинами
  • Застосовується для зменшення розстріскування плодів 
  • Покращує товарні якості плодів та забарвлення, пдівищує їх траспортабельність та зберігання
  • Пришвидчує процесс відновлення та приживання розсади та саджанців після пересадки

 

Де придбати?