Вапор Гард ПАР
Натуральний антитранспірант та «фруктовий захистник»

Файли для завантаження
AVENTRO_Ukraine Organic Standard Certificate_2020-3.pdf AVENTRO_Ukraine Organic Standard Certificate_2020-3.pdf
Застосування препарату
Об’єкт захистуШкодочинний об’єктФаза внесенняНорма витрати препаратуКратність обробокТермін очікування до збору врожаю, діб
Кукурудза Кукурудза0,5-1% розчину л/гане регламентується
Соняшник Соняшник0,5-1% розчину л/гане регламентується
Пшениця озима Пшениця озима0,5-1% розчину л/гане регламентується
Ріпак озимий Ріпак озимий0,5-1% розчину л/гане регламентується
Ячмінь озимий Ячмінь озимий0,5-1% розчину л/гане регламентується
Соя Соя0,5-1% розчину л/гане регламентується
Пшениця яра Пшениця яра0,5-1% розчину л/гане регламентується
Ячмінь ярий Ячмінь ярий0,5-1% розчину л/гане регламентується
Ріпак ярий Ріпак ярий0,5-1% розчину л/гане регламентується
Сорго Сорго0,5-1% розчину л/гане регламентується
Цукровий буряк Цукровий буряк0,5-1% розчину л/гане регламентується
Горох Горох0,5-1% розчину л/гане регламентується
Нут Нут0,5-1% розчину л/гане регламентується
Гречка Гречка0,5-1% розчину л/гане регламентується
Яблуня Яблуня0,5-1% розчину л/гане регламентується
Картопля Картопля0,5-1% розчину л/гане регламентується
Просо Просо0,5-1% розчину л/гане регламентується
Сочевиця Сочевиця0,5-1% розчину л/гане регламентується
Овес Овес0,5-1% розчину л/гане регламентується
Черешня Черешня0,5-1% розчину л/гане регламентується
Виноград Виноград0,5-1% розчину л/гане регламентується
Рис Рис0,5-1% розчину л/гане регламентується
Груша Груша0,5-1% розчину л/гане регламентується
Вишня Вишня0,5-1% розчину л/гане регламентується
Віка Віка0,5-1% розчину л/гане регламентується
Персик Персик0,5-1% розчину л/гане регламентується
Абрикос Абрикос0,5-1% розчину л/гане регламентується
Слива Слива0,5-1% розчину л/гане регламентується
Смородина Смородина0,5-1% розчину л/гане регламентується
Малина Малина0,5-1% розчину л/гане регламентується
Суниця / Полуниця Суниця / Полуниця0,5-1% розчину л/гане регламентується
Жито Жито0,5-1% розчину л/гане регламентується
Морква Морква0,5-1% розчину л/гане регламентується
Буряк столовий Буряк столовий0,5-1% розчину л/гане регламентується
Буряк кормовий Буряк кормовий0,5-1% розчину л/гане регламентується
Томати Томати0,5-1% розчину л/гане регламентується
Огірок Огірок0,5-1% розчину л/гане регламентується
Кабачок Кабачок0,5-1% розчину л/гане регламентується
Баклажан Баклажан0,5-1% розчину л/гане регламентується
Перець Перець0,5-1% розчину л/гане регламентується
Капуста білокачанна Капуста білокачанна0,5-1% розчину л/гане регламентується
Капуста цвітна Капуста цвітна0,5-1% розчину л/гане регламентується
Цибуля Цибуля0,5-1% розчину л/гане регламентується
Часник Часник0,5-1% розчину л/гане регламентується
Гарбуз Гарбуз0,5-1% розчину л/гане регламентується
Льон Льон0,5-1% розчину л/гане регламентується
Характеристики препарату
Група ЗЗР
Ад’юванти
Виробник
Aventro Sarl Aventro Sarl
Діюча речовина
Ди-1-п-ментен: 96%
Емульгатор: 4%
Клас токсичності (Класифікація ВООЗ)
IV
Температура зберіганнявід -18 °C до +40 °C
Термін зберігання, місяців60
Упаковка4
Упаковка: одиниця виміру
л

Опис продукту
Вапор Гард® – натуральний антитранспірант, «фруктовий захистник», підвищення урожайності та виходу товарної продукції овочевих і плодових культур

Головні переваги

  • Застосовується для зниження втрат вологи рослинами
  • Застосовується для зменшення розстріскування плодів 
  • Покращує товарні якості плодів та забарвлення, пдівищує їх траспортабельність та зберігання
  • Пришвидчує процесс відновлення та приживання розсади та саджанців після пересадки

 

Де придбати?