Вапор Гард
Натуральний антитранспірант та «фруктовий захистник»
Дата публікації: 29 травня 2017
Переглянуло: 3120 осiб
Застосування препарату
Об’єкт захисту | Шкодочинний об’єкт | Фаза внесення | Норма витрати препарату | Кратність обробок | Термін очікування до збору врожаю, діб |
---|---|---|---|---|---|
Абрикос | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Баклажан | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Буряк кормовий | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Буряк столовий | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Виноград | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Вишня | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Віка | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Гарбуз | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Горох | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Гречка | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Груша | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Жито | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Кабачок | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Капуста білокачанна | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Капуста цвітна | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Картопля | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Кукурудза | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Льон | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Малина | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Морква | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Нут | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Овес | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Огірок | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Перець | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Персик | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Просо | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Пшениця озима | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Пшениця яра | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Рис | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Ріпак озимий | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Ріпак ярий | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Слива | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Смородина | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Соняшник | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Сорго | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Сочевиця | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Соя | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Суниця / Полуниця | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Томати | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Цибуля | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Цукровий буряк | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Часник | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Черешня | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Яблуня | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Ячмінь озимий | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується | |||
Ячмінь ярий | 0,5-1% розчину л/га | не регламентується |
Характеристики препарату
Група ЗЗР | Ад’юванти |
Бренд | Aventro Sarl |
Діюча речовина | Ди-1-п-ментен: 96% Емульгатор: 4% |
Клас токсичності (Класифікація ВООЗ) | IV |
Температура зберігання | від -18 °C до +40 °C |
Термін зберігання, місяців | 60 |
Упаковка | 4 |
Упаковка: одиниця виміру | л |
Опис продукту
Вапор Гард® – натуральний антитранспірант, «фруктовий захистник», підвищення урожайності та виходу товарної продукції овочевих і плодових культур
Головні переваги
- Застосовується для зниження втрат вологи рослинами
- Застосовується для зменшення розстріскування плодів
- Покращує товарні якості плодів та забарвлення, пдівищує їх траспортабельність та зберігання
- Пришвидчує процесс відновлення та приживання розсади та саджанців після пересадки