Eridon Logo

Співпраця, яка гарантує успіх

Цитокін, р.
Біостимулятор на основі натуральних цитокінінів

Корисна інформація
Файли для завантаження
Підтвердження Органік стандарт.pdf
Застосування препарату
Об’єкт захистуШкодочинний об’єктФаза внесенняНорма витрати препаратуКратність обробокТермін очікування до збору врожаю, діб
Кукурудза5-7 листків; Через 2 тижні200-400 мл/га20
Сорго5-7 листків; В фазу 31-63200-400 мл/га20
Цукровий буряк3-6 листків; Кожні 2-4 тижні400-500 мл/га; 200-400 мл/гаКожні 2-4 тижні0
Рис3-7 листків; При диференціації волоті200-500 мл/га20
СояВ фазу 14-16; В фазу 71-73200 мл/га; 400 мл/га20
ГорохВ фазу 12-13; В фазу 61-63200 мл/га; 300 мл/га20
СочевицяВ фазу 12-13; В фазу 61-63200 мл/га; 300 мл/га20
НутВ фазу 12-13; В фазу 61-63200 мл/га; 300 мл/га22
ВікаВ фазу 12-13; В фазу 61-63200 мл/га; 300 мл/га20
ВиноградПри кожному внесенні пестицидів або позакореневому підживленні200-500 мл/га40
ЯблуняРозкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га0
ГрушаРозкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га0
ВишняРозкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га0
ЧерешняРозкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га0
ПерсикРозкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га0
АбрикосРозкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га0
СливаРозкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га0
Суниця / ПолуницяЗа 2-3 тижні до виходу зі стану спокою; На початку цвітіння; Кожні 2 тижні200-500 мл/гаКожні 2 тижні0
КартопляРозкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів200 мл/га; 400 мл/га; 500 мл/га0
Морква3-6 листків; Кожні 2-4 тижні400-500 мл/га; 200-400 мл/гаКожні 2-4 тижні0
Буряк столовий3-6 листків; Кожні 2-4 тижні400-500 мл/га; 200-400 мл/гаКожні 2-4 тижні0
Буряк кормовий3-6 листків; Кожні 2-4 тижні400-500 мл/га; 200-400 мл/гаКожні 2-4 тижні0
ПомідорРазом з кальцієм або іншими листковими підживленнями200 мл/га; 400-500 мл/гаКожні 14 днів0
Огірок2-4 листків; Поява перших пагонів; через 2 тижні після першого200 мл/га; 400 мл/га30
Кабачок2-4 листків; Поява перших пагонів; через 2 тижні після першого200 мл/га; 400 мл/га30
Баклажан3-5 листків; 4-6 разів з інтервалами від 7 до 14 днів200 мл/га; 200-400 мл/га4-6 разів з інтервалами від 7 до 14 днів0
Перець3-5 листків; 4-6 разів з інтервалами від 7 до 14 днів200 мл/га; 200-400 мл/га4-6 разів з інтервалами від 7 до 14 днів0
Капуста білокачанаЧерез 2 тижні після висадки розсади; Через 4 тижні після висадки розсади; Кожні 2 тижні200 мл/гаКожні 2 тижні0
Капуста цвітнаЧерез 2 тижні після висадки розсади; Через 4 тижні після висадки розсади; Кожні 2 тижні200 мл/гаКожні 2 тижні0
ЦибуляПри кожному внесенні пестицидів або позакореневому підживленні500-1005 мл/га40
ЧасникПри кожному внесенні пестицидів або позакореневому підживленні500-1005 мл/га40
Гарбуз2-4 листків; На початку цвітіння; Кожні14 днів200 мл/га; 500 мл/гаКожні14 днів0
Характеристики препарату
Група ЗЗР
Біостимулятори
Регулятори росту
Виробник
Miller Chemical and Fertilizer LLC
Препаративна форма
Розчин (р.)
Клас токсичності (Класифікація ВООЗ)
IV
Температура зберіганнявід +2 °C до +35 °C
Термін зберігання, місяців60
Упаковка4
Упаковка: одиниця виміру
л

Опис продукту
Самий активний біостимулятор но основі натуральних цитокінінів, отриманих з 3-х натуральних джерел

Головні переваги

  • Природнє та безпечне стимулювання поділу та диференціації клітин, клітинного росту
  • Зняття апікального домінування та затрика старіння культур для подовженої вегетації та збільшення врожайності
КУЛЬТУРА НОРМА ВИТРАТИ (1 обробка) ПРИМІТКИ
Кукурудза 200-400 мл/га Обприскування в фазу 5-7 листків.
Повторити через 2 тижні.
Кукурудза (цукрова,
поп-корн)
200-400 мл/га Обприскування в фазу 5-7 листків (від 30 до 40 см).
Повторити через 2 тижні.
Рис 200-500 мл/га Обприскування в фазу 3-7 листків.
Обприскування при диференціації волоті.
Сорго 200-400 мл/га Обприскування в фазу 5-7 листків.
Обприскування в фазу 31-63.
Соя 200 мл/га Обприскування в фазу 14-16
400 мл/га Обприскування в фазу 71-73
Боби 200 мл/га Обприскування в фазу 12-13
300 мл/га Обприскування в фазу 61-63
Броколі, кочанна капуста, цвітна капуста, селера, брюссельська капуста 200 мл/га Обприскування через 2 тижні після висадки розсади.
Обприскування через 4 тижні після висадки розсади. Повторюйте кожні 2 тижні.
Морква, буряк, інші коренеплоди 400-500 мл/га Внесення в фазу 3-6 листків
200-400 мл/га Повторювати з інтервалами 2-4 тижнів
Гарбузові культури (кавуни, огірки, дині) 200 мл/га Обприскування в фазу 2-4 листків.
Обприскування при появі перших пагонів.
400 мл/га Обприскування через 2 тижні після першого
Виноград 200-500 мл/га Загальне призначення: вносьте у нормі 200 мл/га при кожному внесенні пестицидів або позакореневому підживленні.
Збільшення розміру ягід: вносити у баковій суміші з усіма гібереліновими обробками.
Підвищення врожайності: вносьте разом з калійними добривами за 2-10 днів до збору врожаю, щоб підвищити накопичення цукрів.
Цибуля, часник 500-1005 мл/га Перше внесення на стадії утворення цибулини. Повторювати до чотирьох разів
з двотижневими інтервалами.
Перець, баклажан 200 мл/га Обприскування в фазу 3-5 листків
200-400 мл/га Вносити 4-6 разів з інтервалами від 7 до 14 днів
Картопля 200 мл/га  
400 мл/га  
500 мл/га  
Листкові овочі 200 мл/га Починаючи з 3 листків, повторювати щотижня 200-400 мл/га
Гарбуз столовий 200 мл/га Обприскування в фазу 2-4 листків
500 мл/га Обприскування на початку цвітіння
Обприскування з інтервалами 14 днів
Суниця 200-500 мл/га Обприскування за 2-3 тижні до виходу зі стану спокою.
Обприскування на початку цвітіння і потім з двотижневими інтервалами.
Томати (переробка) 200 мл/га Обприскування через тиждень після висадки розсади або в фазу 6-8 листків
400-500 мл/га Обприскування на початку цвітіння, повторити через 2 тижні
Томати (свіжі) 200 мл/га Обприскування через 3 тижні
400-500 мл/га Обприскування разом з кальцієм або іншими листковими підживленнями через кожні 14 днів
Плодові (зерняткові, кісточкові) 35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га Обприскування в наступні фази:
1. При розкритті бруньок, щоб підвищити ефективність запилення. (Цитокін не
шкідливий для бджіл та інших запилювачів)
2. Через 1 тиждень після опадання пелюсток, щоб сприяти поділу клітин.
3. За 1-2 тижні до абортації зав’язі, щоб зменшити фізіологічний стрес та зменшити відсоток абортації зав’язі.
4. Через 20-30 днів після опадання пелюсток, щоб збільшити розмір плодів.
5. Щомісяця під час росту і розвитку плодів, щоб сприяти циркуляції поживних речовин, з метою формування більших за розміром і кращих за якістю плодів.

 

Де придбати?