Цитокін, Р
Біостимулятор на основі натуральних цитокінінів
Дата публікації: 23 травня 2018
Переглянуло: 1336 осiб
Застосування препарату
| Об’єкт захисту | Шкодочинний об’єкт | Фаза внесення | Норма витрати препарату | Кратність обробок | Термін очікування до збору врожаю, діб |
|---|---|---|---|---|---|
Абрикос | Розкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів | 35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га | 0 | ||
Баклажан | 3-5 листків; 4-6 разів з інтервалами від 7 до 14 днів | 200 мл/га; 200-400 мл/га | 4-6 разів з інтервалами від 7 до 14 днів | 0 | |
Буряк кормовий | 3-6 листків; Кожні 2-4 тижні | 400-500 мл/га; 200-400 мл/га | Кожні 2-4 тижні | 0 | |
Буряк столовий | 3-6 листків; Кожні 2-4 тижні | 400-500 мл/га; 200-400 мл/га | Кожні 2-4 тижні | 0 | |
Виноград | При кожному внесенні пестицидів або позакореневому підживленні | 200-500 мл/га | 4 | 0 | |
Вишня | Розкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів | 35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га | 0 | ||
Віка | В фазу 12-13; В фазу 61-63 | 200 мл/га; 300 мл/га | 2 | 0 | |
Гарбуз | 2-4 листків; На початку цвітіння; Кожні14 днів | 200 мл/га; 500 мл/га | Кожні14 днів | 0 | |
Горох | В фазу 12-13; В фазу 61-63 | 200 мл/га; 300 мл/га | 2 | 0 | |
Груша | Розкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів | 35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га | 0 | ||
Кабачок | 2-4 листків; Поява перших пагонів; через 2 тижні після першого | 200 мл/га; 400 мл/га | 3 | 0 | |
Капуста білокачанна | Через 2 тижні після висадки розсади; Через 4 тижні після висадки розсади; Кожні 2 тижні | 200 мл/га | Кожні 2 тижні | 0 | |
Капуста цвітна | Через 2 тижні після висадки розсади; Через 4 тижні після висадки розсади; Кожні 2 тижні | 200 мл/га | Кожні 2 тижні | 0 | |
Картопля | Розкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів | 200 мл/га; 400 мл/га; 500 мл/га | 0 | ||
Кукурудза | 5-7 листків; Через 2 тижні | 200-400 мл/га | 2 | 0 | |
Морква | 3-6 листків; Кожні 2-4 тижні | 400-500 мл/га; 200-400 мл/га | Кожні 2-4 тижні | 0 | |
Нут | В фазу 12-13; В фазу 61-63 | 200 мл/га; 300 мл/га | 2 | 2 | |
Огірок | 2-4 листків; Поява перших пагонів; через 2 тижні після першого | 200 мл/га; 400 мл/га | 3 | 0 | |
Перець | 3-5 листків; 4-6 разів з інтервалами від 7 до 14 днів | 200 мл/га; 200-400 мл/га | 4-6 разів з інтервалами від 7 до 14 днів | 0 | |
Персик | Розкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів | 35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га | 0 | ||
Рис | 3-7 листків; При диференціації волоті | 200-500 мл/га | 2 | 0 | |
Слива | Розкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів | 35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га | 0 | ||
Сорго | 5-7 листків; В фазу 31-63 | 200-400 мл/га | 2 | 0 | |
Сочевиця | В фазу 12-13; В фазу 61-63 | 200 мл/га; 300 мл/га | 2 | 0 | |
Соя | В фазу 14-16; В фазу 71-73 | 200 мл/га; 400 мл/га | 2 | 0 | |
Суниця / Полуниця | За 2-3 тижні до виходу зі стану спокою; На початку цвітіння; Кожні 2 тижні | 200-500 мл/га | Кожні 2 тижні | 0 | |
Томати | Разом з кальцієм або іншими листковими підживленнями | 200 мл/га; 400-500 мл/га | Кожні 14 днів | 0 | |
Цибуля | При кожному внесенні пестицидів або позакореневому підживленні | 500-1005 мл/га | 4 | 0 | |
Цукровий буряк | 3-6 листків; Кожні 2-4 тижні | 400-500 мл/га; 200-400 мл/га | Кожні 2-4 тижні | 0 | |
Часник | При кожному внесенні пестицидів або позакореневому підживленні | 500-1005 мл/га | 4 | 0 | |
Черешня | Розкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів | 35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га | 0 | ||
Яблуня | Розкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів | 35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га | 0 |
Характеристики препарату
| Група ЗЗР | Біостимулятори Регулятори росту |
| Бренд | Miller Chemical and Fertilizer |
| Препаративна форма | Розчин |
| Клас токсичності (Класифікація ВООЗ) | IV |
| Температура зберігання | від +2 °C до +35 °C |
| Термін зберігання, місяців | 60 |
| Упаковка | 4 |
| Упаковка: одиниця виміру | л |
Опис продукту
Самий активний біостимулятор но основі натуральних цитокінінів, отриманих з 3-х натуральних джерел
Головні переваги
- Природнє та безпечне стимулювання поділу та диференціації клітин, клітинного росту
- Зняття апікального домінування та затрика старіння культур для подовженої вегетації та збільшення врожайності
| КУЛЬТУРА | НОРМА ВИТРАТИ (1 обробка) | ПРИМІТКИ |
| Кукурудза | 200-400 мл/га | Обприскування в фазу 5-7 листків. Повторити через 2 тижні. |
| Кукурудза (цукрова, поп-корн) |
200-400 мл/га | Обприскування в фазу 5-7 листків (від 30 до 40 см). Повторити через 2 тижні. |
| Рис | 200-500 мл/га | Обприскування в фазу 3-7 листків. Обприскування при диференціації волоті. |
| Сорго | 200-400 мл/га | Обприскування в фазу 5-7 листків. Обприскування в фазу 31-63. |
| Соя | 200 мл/га | Обприскування в фазу 14-16 |
| 400 мл/га | Обприскування в фазу 71-73 | |
| Боби | 200 мл/га | Обприскування в фазу 12-13 |
| 300 мл/га | Обприскування в фазу 61-63 | |
| Броколі, кочанна капуста, цвітна капуста, селера, брюссельська капуста | 200 мл/га | Обприскування через 2 тижні після висадки розсади. Обприскування через 4 тижні після висадки розсади. Повторюйте кожні 2 тижні. |
| Морква, буряк, інші коренеплоди | 400-500 мл/га | Внесення в фазу 3-6 листків |
| 200-400 мл/га | Повторювати з інтервалами 2-4 тижнів | |
| Гарбузові культури (кавуни, огірки, дині) | 200 мл/га | Обприскування в фазу 2-4 листків. Обприскування при появі перших пагонів. |
| 400 мл/га | Обприскування через 2 тижні після першого | |
| Виноград | 200-500 мл/га | Загальне призначення: вносьте у нормі 200 мл/га при кожному внесенні пестицидів або позакореневому підживленні. Збільшення розміру ягід: вносити у баковій суміші з усіма гібереліновими обробками. Підвищення врожайності: вносьте разом з калійними добривами за 2-10 днів до збору врожаю, щоб підвищити накопичення цукрів. |
| Цибуля, часник | 500-1005 мл/га | Перше внесення на стадії утворення цибулини. Повторювати до чотирьох разів з двотижневими інтервалами. |
| Перець, баклажан | 200 мл/га | Обприскування в фазу 3-5 листків |
| 200-400 мл/га | Вносити 4-6 разів з інтервалами від 7 до 14 днів | |
| Картопля | 200 мл/га | |
| 400 мл/га | ||
| 500 мл/га | ||
| Листкові овочі | 200 мл/га | Починаючи з 3 листків, повторювати щотижня 200-400 мл/га |
| Гарбуз столовий | 200 мл/га | Обприскування в фазу 2-4 листків |
| 500 мл/га | Обприскування на початку цвітіння | |
| Обприскування з інтервалами 14 днів | ||
| Суниця | 200-500 мл/га | Обприскування за 2-3 тижні до виходу зі стану спокою. Обприскування на початку цвітіння і потім з двотижневими інтервалами. |
| Томати (переробка) | 200 мл/га | Обприскування через тиждень після висадки розсади або в фазу 6-8 листків |
| 400-500 мл/га | Обприскування на початку цвітіння, повторити через 2 тижні | |
| Томати (свіжі) | 200 мл/га | Обприскування через 3 тижні |
| 400-500 мл/га | Обприскування разом з кальцієм або іншими листковими підживленнями через кожні 14 днів | |
| Плодові (зерняткові, кісточкові) | 35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га | Обприскування в наступні фази: 1. При розкритті бруньок, щоб підвищити ефективність запилення. (Цитокін не шкідливий для бджіл та інших запилювачів) 2. Через 1 тиждень після опадання пелюсток, щоб сприяти поділу клітин. 3. За 1-2 тижні до абортації зав’язі, щоб зменшити фізіологічний стрес та зменшити відсоток абортації зав’язі. 4. Через 20-30 днів після опадання пелюсток, щоб збільшити розмір плодів. 5. Щомісяця під час росту і розвитку плодів, щоб сприяти циркуляції поживних речовин, з метою формування більших за розміром і кращих за якістю плодів. |
UK
RU
EN
Корисна інформація
Абрикос
Баклажан
Буряк кормовий
Буряк столовий
Виноград
Вишня
Віка
Гарбуз
Горох
Груша
Кабачок
Капуста білокачанна
Капуста цвітна
Картопля
Кукурудза
Морква
Нут
Огірок
Перець
Персик
Рис
Слива
Сорго
Сочевиця
Соя
Суниця / Полуниця
Томати
Цибуля
Цукровий буряк
Часник
Черешня
Яблуня
Miller Chemical and Fertilizer