Цитокин, р.

Біостимулятор на основі натуральних цитокінінів
Применение препарата
Объект защитыВредоносный объектФаза внесенияНорма расхода препаратаКратность обработокСрок ожидания до сбора урожая, суток
Кукуруза Кукуруза5-7 листків; Через 2 тижні200-400 мл/га20
Соя СояВ фазу 14-16; В фазу 71-73200 мл/га; 400 мл/га20
Сорго Сорго5-7 листків; В фазу 31-63200-400 мл/га20
Сахарная свекла Сахарная свекла3-6 листків; Кожні 2-4 тижні400-500 мл/га; 200-400 мл/гаКожні 2-4 тижні0
Горох ГорохВ фазу 12-13; В фазу 61-63200 мл/га; 300 мл/га20
Нут НутВ фазу 12-13; В фазу 61-63200 мл/га; 300 мл/га22
Яблоня ЯблоняРозкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га0
Картофель КартофельРозкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів200 мл/га; 400 мл/га; 500 мл/га0
Черешня ЧерешняРозкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га0
Виноград ВиноградПри кожному внесенні пестицидів або позакореневому підживленні200-500 мл/га40
Рис Рис3-7 листків; При диференціації волоті200-500 мл/га20
Груша ГрушаРозкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га0
Вишня ВишняРозкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га0
Чечевица ЧечевицаВ фазу 12-13; В фазу 61-63200 мл/га; 300 мл/га20
Персик ПерсикРозкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га0
Абрикос АбрикосРозкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га0
Слива СливаРозкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га0
Земляника / Клубника Земляника / КлубникаЗа 2-3 тижні до виходу зі стану спокою; На початку цвітіння; Кожні 2 тижні200-500 мл/гаКожні 2 тижні0
Вика ВикаВ фазу 12-13; В фазу 61-63200 мл/га; 300 мл/га20
Морковка Морковка3-6 листків; Кожні 2-4 тижні400-500 мл/га; 200-400 мл/гаКожні 2-4 тижні0
Буряк столовый Буряк столовый3-6 листків; Кожні 2-4 тижні400-500 мл/га; 200-400 мл/гаКожні 2-4 тижні0
Буряк кормовой Буряк кормовой3-6 листків; Кожні 2-4 тижні400-500 мл/га; 200-400 мл/гаКожні 2-4 тижні0
Томат ТоматРазом з кальцієм або іншими листковими підживленнями200 мл/га; 400-500 мл/гаКожні 14 днів0
Огурец Огурец2-4 листків; Поява перших пагонів; через 2 тижні після першого200 мл/га; 400 мл/га30
Кабачок Кабачок2-4 листків; Поява перших пагонів; через 2 тижні після першого200 мл/га; 400 мл/га30
Баклажан Баклажан3-5 листків; 4-6 разів з інтервалами від 7 до 14 днів200 мл/га; 200-400 мл/га4-6 разів з інтервалами від 7 до 14 днів0
Перец Перец3-5 листків; 4-6 разів з інтервалами від 7 до 14 днів200 мл/га; 200-400 мл/га4-6 разів з інтервалами від 7 до 14 днів0
Капуста белокачаная Капуста белокачанаяЧерез 2 тижні після висадки розсади; Через 4 тижні після висадки розсади; Кожні 2 тижні200 мл/гаКожні 2 тижні0
Капуста цветная Капуста цветнаяЧерез 2 тижні після висадки розсади; Через 4 тижні після висадки розсади; Кожні 2 тижні200 мл/гаКожні 2 тижні0
Лук ЛукПри кожному внесенні пестицидів або позакореневому підживленні500-1005 мл/га40
Чеснок ЧеснокПри кожному внесенні пестицидів або позакореневому підживленні500-1005 мл/га40
Тыква Тыква2-4 листків; На початку цвітіння; Кожні14 днів200 мл/га; 500 мл/гаКожні14 днів0
Характеристики препарата
Группа СЗР
Биостимуляторы
Регуляторы роста
Производитель
Miller Chemical and Fertilizer LLC Miller Chemical and Fertilizer LLC
Препаративная форма
Раствор
Класс токсичности (Классификация ВОЗ)
IV
Температура хранениявід +2 °C до +35 °C
Срок хранения, месяцев60
Упаковка4
Упаковка: единица измерения
л

Опис продукту
Самий активний біостимулятор но основі натуральних цитокінінів, отриманих з 3-х натуральних джерел

Головні переваги

  • Природнє та безпечне стимулювання поділу та диференціації клітин, клітинного росту
  • Зняття апікального домінування та затрика старіння культур для подовженої вегетації та збільшення врожайності
КУЛЬТУРА НОРМА ВИТРАТИ (1 обробка) ПРИМІТКИ
Кукурудза 200-400 мл/га Обприскування в фазу 5-7 листків.
Повторити через 2 тижні.
Кукурудза (цукрова,
поп-корн)
200-400 мл/га Обприскування в фазу 5-7 листків (від 30 до 40 см).
Повторити через 2 тижні.
Рис 200-500 мл/га Обприскування в фазу 3-7 листків.
Обприскування при диференціації волоті.
Сорго 200-400 мл/га Обприскування в фазу 5-7 листків.
Обприскування в фазу 31-63.
Соя 200 мл/га Обприскування в фазу 14-16
400 мл/га Обприскування в фазу 71-73
Боби 200 мл/га Обприскування в фазу 12-13
300 мл/га Обприскування в фазу 61-63
Броколі, кочанна капуста, цвітна капуста, селера, брюссельська капуста 200 мл/га Обприскування через 2 тижні після висадки розсади.
Обприскування через 4 тижні після висадки розсади. Повторюйте кожні 2 тижні.
Морква, буряк, інші коренеплоди 400-500 мл/га Внесення в фазу 3-6 листків
200-400 мл/га Повторювати з інтервалами 2-4 тижнів
Гарбузові культури (кавуни, огірки, дині) 200 мл/га Обприскування в фазу 2-4 листків.
Обприскування при появі перших пагонів.
400 мл/га Обприскування через 2 тижні після першого
Виноград 200-500 мл/га Загальне призначення: вносьте у нормі 200 мл/га при кожному внесенні пестицидів або позакореневому підживленні.
Збільшення розміру ягід: вносити у баковій суміші з усіма гібереліновими обробками.
Підвищення врожайності: вносьте разом з калійними добривами за 2-10 днів до збору врожаю, щоб підвищити накопичення цукрів.
Цибуля, часник 500-1005 мл/га Перше внесення на стадії утворення цибулини. Повторювати до чотирьох разів
з двотижневими інтервалами.
Перець, баклажан 200 мл/га Обприскування в фазу 3-5 листків
200-400 мл/га Вносити 4-6 разів з інтервалами від 7 до 14 днів
Картопля 200 мл/га  
400 мл/га  
500 мл/га  
Листкові овочі 200 мл/га Починаючи з 3 листків, повторювати щотижня 200-400 мл/га
Гарбуз столовий 200 мл/га Обприскування в фазу 2-4 листків
500 мл/га Обприскування на початку цвітіння
Обприскування з інтервалами 14 днів
Суниця 200-500 мл/га Обприскування за 2-3 тижні до виходу зі стану спокою.
Обприскування на початку цвітіння і потім з двотижневими інтервалами.
Томати (переробка) 200 мл/га Обприскування через тиждень після висадки розсади або в фазу 6-8 листків
400-500 мл/га Обприскування на початку цвітіння, повторити через 2 тижні
Томати (свіжі) 200 мл/га Обприскування через 3 тижні
400-500 мл/га Обприскування разом з кальцієм або іншими листковими підживленнями через кожні 14 днів
Плодові (зерняткові, кісточкові) 35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га Обприскування в наступні фази:
1. При розкритті бруньок, щоб підвищити ефективність запилення. (Цитокін не
шкідливий для бджіл та інших запилювачів)
2. Через 1 тиждень після опадання пелюсток, щоб сприяти поділу клітин.
3. За 1-2 тижні до абортації зав’язі, щоб зменшити фізіологічний стрес та зменшити відсоток абортації зав’язі.
4. Через 20-30 днів після опадання пелюсток, щоб збільшити розмір плодів.
5. Щомісяця під час росту і розвитку плодів, щоб сприяти циркуляції поживних речовин, з метою формування більших за розміром і кращих за якістю плодів.

 

Где купить?

26 ms. PHP memory: 2097152 (656888)