Цитокин, р.
Біостимулятор на основі натуральних цитокінінів

Применение препарата
Объект защитыВредоносный объектФаза внесенияНорма расхода препаратаКратность обработокСрок ожидания до сбора урожая, суток
Кукуруза Кукуруза5-7 листків; Через 2 тижні200-400 мл/га20
Соя СояВ фазу 14-16; В фазу 71-73200 мл/га; 400 мл/га20
Сорго Сорго5-7 листків; В фазу 31-63200-400 мл/га20
Сахарная свекла Сахарная свекла3-6 листків; Кожні 2-4 тижні400-500 мл/га; 200-400 мл/гаКожні 2-4 тижні0
Горох ГорохВ фазу 12-13; В фазу 61-63200 мл/га; 300 мл/га20
Нут НутВ фазу 12-13; В фазу 61-63200 мл/га; 300 мл/га22
Яблоня ЯблоняРозкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га0
Картофель КартофельРозкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів200 мл/га; 400 мл/га; 500 мл/га0
Черешня ЧерешняРозкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га0
Виноград ВиноградПри кожному внесенні пестицидів або позакореневому підживленні200-500 мл/га40
Рис Рис3-7 листків; При диференціації волоті200-500 мл/га20
Груша ГрушаРозкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га0
Вишня ВишняРозкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га0
Чечевица ЧечевицаВ фазу 12-13; В фазу 61-63200 мл/га; 300 мл/га20
Персик ПерсикРозкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га0
Абрикос АбрикосРозкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га0
Слива СливаРозкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га0
Земляника / Клубника Земляника / КлубникаЗа 2-3 тижні до виходу зі стану спокою; На початку цвітіння; Кожні 2 тижні200-500 мл/гаКожні 2 тижні0
Вика ВикаВ фазу 12-13; В фазу 61-63200 мл/га; 300 мл/га20
Морковка Морковка3-6 листків; Кожні 2-4 тижні400-500 мл/га; 200-400 мл/гаКожні 2-4 тижні0
Буряк столовый Буряк столовый3-6 листків; Кожні 2-4 тижні400-500 мл/га; 200-400 мл/гаКожні 2-4 тижні0
Буряк кормовой Буряк кормовой3-6 листків; Кожні 2-4 тижні400-500 мл/га; 200-400 мл/гаКожні 2-4 тижні0
Томат ТоматРазом з кальцієм або іншими листковими підживленнями200 мл/га; 400-500 мл/гаКожні 14 днів0
Огурец Огурец2-4 листків; Поява перших пагонів; через 2 тижні після першого200 мл/га; 400 мл/га30
Кабачок Кабачок2-4 листків; Поява перших пагонів; через 2 тижні після першого200 мл/га; 400 мл/га30
Баклажан Баклажан3-5 листків; 4-6 разів з інтервалами від 7 до 14 днів200 мл/га; 200-400 мл/га4-6 разів з інтервалами від 7 до 14 днів0
Перец Перец3-5 листків; 4-6 разів з інтервалами від 7 до 14 днів200 мл/га; 200-400 мл/га4-6 разів з інтервалами від 7 до 14 днів0
Капуста белокачаная Капуста белокачанаяЧерез 2 тижні після висадки розсади; Через 4 тижні після висадки розсади; Кожні 2 тижні200 мл/гаКожні 2 тижні0
Капуста цветная Капуста цветнаяЧерез 2 тижні після висадки розсади; Через 4 тижні після висадки розсади; Кожні 2 тижні200 мл/гаКожні 2 тижні0
Лук ЛукПри кожному внесенні пестицидів або позакореневому підживленні500-1005 мл/га40
Чеснок ЧеснокПри кожному внесенні пестицидів або позакореневому підживленні500-1005 мл/га40
Тыква Тыква2-4 листків; На початку цвітіння; Кожні14 днів200 мл/га; 500 мл/гаКожні14 днів0
Характеристики препарата
Группа СЗР
Биостимуляторы
Регуляторы роста
Производитель
Miller Chemical and Fertilizer LLC Miller Chemical and Fertilizer LLC
Препаративная форма
Раствор (р.)
Класс токсичности (Классификация ВОЗ)
IV
Температура хранениявід +2 °C до +35 °C
Срок хранения, месяцев60
Упаковка4
Упаковка: единица измерения
л

Опис продукту
Самий активний біостимулятор но основі натуральних цитокінінів, отриманих з 3-х натуральних джерел

Головні переваги

  • Природнє та безпечне стимулювання поділу та диференціації клітин, клітинного росту
  • Зняття апікального домінування та затрика старіння культур для подовженої вегетації та збільшення врожайності
КУЛЬТУРА НОРМА ВИТРАТИ (1 обробка) ПРИМІТКИ
Кукурудза 200-400 мл/га Обприскування в фазу 5-7 листків.
Повторити через 2 тижні.
Кукурудза (цукрова,
поп-корн)
200-400 мл/га Обприскування в фазу 5-7 листків (від 30 до 40 см).
Повторити через 2 тижні.
Рис 200-500 мл/га Обприскування в фазу 3-7 листків.
Обприскування при диференціації волоті.
Сорго 200-400 мл/га Обприскування в фазу 5-7 листків.
Обприскування в фазу 31-63.
Соя 200 мл/га Обприскування в фазу 14-16
400 мл/га Обприскування в фазу 71-73
Боби 200 мл/га Обприскування в фазу 12-13
300 мл/га Обприскування в фазу 61-63
Броколі, кочанна капуста, цвітна капуста, селера, брюссельська капуста 200 мл/га Обприскування через 2 тижні після висадки розсади.
Обприскування через 4 тижні після висадки розсади. Повторюйте кожні 2 тижні.
Морква, буряк, інші коренеплоди 400-500 мл/га Внесення в фазу 3-6 листків
200-400 мл/га Повторювати з інтервалами 2-4 тижнів
Гарбузові культури (кавуни, огірки, дині) 200 мл/га Обприскування в фазу 2-4 листків.
Обприскування при появі перших пагонів.
400 мл/га Обприскування через 2 тижні після першого
Виноград 200-500 мл/га Загальне призначення: вносьте у нормі 200 мл/га при кожному внесенні пестицидів або позакореневому підживленні.
Збільшення розміру ягід: вносити у баковій суміші з усіма гібереліновими обробками.
Підвищення врожайності: вносьте разом з калійними добривами за 2-10 днів до збору врожаю, щоб підвищити накопичення цукрів.
Цибуля, часник 500-1005 мл/га Перше внесення на стадії утворення цибулини. Повторювати до чотирьох разів
з двотижневими інтервалами.
Перець, баклажан 200 мл/га Обприскування в фазу 3-5 листків
200-400 мл/га Вносити 4-6 разів з інтервалами від 7 до 14 днів
Картопля 200 мл/га  
400 мл/га  
500 мл/га  
Листкові овочі 200 мл/га Починаючи з 3 листків, повторювати щотижня 200-400 мл/га
Гарбуз столовий 200 мл/га Обприскування в фазу 2-4 листків
500 мл/га Обприскування на початку цвітіння
Обприскування з інтервалами 14 днів
Суниця 200-500 мл/га Обприскування за 2-3 тижні до виходу зі стану спокою.
Обприскування на початку цвітіння і потім з двотижневими інтервалами.
Томати (переробка) 200 мл/га Обприскування через тиждень після висадки розсади або в фазу 6-8 листків
400-500 мл/га Обприскування на початку цвітіння, повторити через 2 тижні
Томати (свіжі) 200 мл/га Обприскування через 3 тижні
400-500 мл/га Обприскування разом з кальцієм або іншими листковими підживленнями через кожні 14 днів
Плодові (зерняткові, кісточкові) 35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га Обприскування в наступні фази:
1. При розкритті бруньок, щоб підвищити ефективність запилення. (Цитокін не
шкідливий для бджіл та інших запилювачів)
2. Через 1 тиждень після опадання пелюсток, щоб сприяти поділу клітин.
3. За 1-2 тижні до абортації зав’язі, щоб зменшити фізіологічний стрес та зменшити відсоток абортації зав’язі.
4. Через 20-30 днів після опадання пелюсток, щоб збільшити розмір плодів.
5. Щомісяця під час росту і розвитку плодів, щоб сприяти циркуляції поживних речовин, з метою формування більших за розміром і кращих за якістю плодів.

 

Где купить?

10 ms. PHP memory: 2097152 (633632)