Eridon Logo

Співпраця, яка гарантує успіх

Еквілібріум, р.
Біостимулятор з синергічною дією

Корисна інформація
Файли для завантаження
Підтвердження Органік стандарт.pdf
Застосування препарату
Об’єкт захистуШкодочинний об’єктФаза внесенняНорма витрати препаратуКратність обробокТермін очікування до збору врожаю, діб
КукурудзаПодовження стебла, листків, налив зерна0,75-2,0 л/га10
СоняшникПодовження стебла, листків, налив зерна0,75-2,0 л/га10
СоргоПодовження стебла, листків, налив зерна0,75-2,0 л/га10
Ріпак озимийЦвітіння і зав’язування плодів0,75-2,0 л/га10
Ріпак ярийЦвітіння і зав’язування плодів0,75-2,0 л/га10
Цукровий бурякЦвітіння і зав’язування плодів 0,75-2,0 л/га10
Пшениця яраПодовження стебла, листків, налив зерна0,75-2,0 л/га10
Пшениця озимаПодовження стебла, листків, налив зерна0,75-2,0 л/га10
Ячмінь озимийПодовження стебла, листків, налив зерна0,75-2,0 л/га10
Ячмінь ярийПодовження стебла, листків, налив зерна0,75-2,0 л/га10
ЖитоПодовження стебла, листків, налив зерна0,75-2,0 л/га10
ПросоПодовження стебла, листків, налив зерна0,75-2,0 л/га10
ОвесПодовження стебла, листків, налив зерна0,75-2,0 л/га10
ГречкаПодовження стебла, листків, налив зерна0,75-2,0 л/га10
РисПодовження стебла, листків, налив зерна0,75-2,0 л/га10
СояЦвітіння і зав’язування плодів0,75-2,0 л/га10
ГорохЦвітіння і зав’язування плодів0,75-2,0 л/га10
СочевицяЦвітіння і зав’язування плодів0,75-2,0 л/га10
НутЦвітіння і зав’язування плодів0,75-2,0 л/га10
ВікаЦвітіння і зав’язування плодів0,75-2,0 л/га10
ВиноградПісля утворення грон довжиною 6-9 см; При діаметрі ягід 3 мм; При розмірі ягід - горошини200-300 мл / 100 л води30
ЯблуняПовне цвітіння; Кожні 7-10 днів250 мл / 100 л води30
ГрушаПовне цвітіння; Кожні 7-10 днів250 мл / 100 л води30
ВишняПовне цвітіння; Кожні 7-10 днів250 мл / 100 л води30
ЧерешняПовне цвітіння; Кожні 7-10 днів250 мл / 100 л води30
ПерсикПовне цвітіння; Кожні 7-10 днів250 мл / 100 л води30
АбрикосПовне цвітіння; Кожні 7-10 днів250 мл / 100 л води30
СливаПовне цвітіння; Кожні 7-10 днів250 мл / 100 л води30
СмородинаПротягом продуктивного періоду культур, бажано під час їх цвітіння, зав’язування плодів і плодоношенні200-300 мл / 100 л водиКожні 10-15 днів0
МалинаПротягом продуктивного періоду культур (цвітіння, зав’язування плодів, плодоношення)200-300 мл / 100 л водиКожні 10-15 днів0
Суниця / ПолуницяПротягом продуктивного періоду культур (цвітіння, зав’язування плодів, плодоношення)200-300 мл / 100 л водиКожні 10-15 днів0
КартопляПочаток цвітіння; Кожні 10-15 днів150-300 мл / 100 л водиКожні 10-15 днів0
МоркваПочаток цвітіння; Кожні 10-15 днів150-300 мл / 100 л водиКожні 10-15 днів0
Буряк столовийПочаток цвітіння; Кожні 10-15 днів150-300 мл / 100 л водиКожні 10-15 днів0
Буряк кормовийПочаток цвітіння; Кожні 10-15 днів150-300 мл / 100 л води10
ПомідорПочаток цвітіння; Кожні 10-15 днів150-300 мл / 100 л водиКожні 10-15 днів0
ОгірокПочаток цвітіння; Кожні 10-15 днів150-300 мл / 100 л водиКожні 10-15 днів0
КабачокПочаток цвітіння; Кожні 10-15 днів150-300 мл / 100 л водиКожні 10-15 днів0
БаклажанПочаток цвітіння; Кожні 10-15 днів150-300 мл / 100 л водиКожні 10-15 днів0
ПерецьПочаток цвітіння; Кожні 10-15 днів150-300 мл / 100 л водиКожні 10-15 днів0
Капуста білокачанаПочаток цвітіння; Кожні 10-15 днів150-300 мл / 100 л водиКожні 10-15 днів0
Капуста цвітнаПочаток цвітіння; Кожні 10-15 днів150-300 мл / 100 л водиКожні 10-15 днів0
ЦибуляПочаток цвітіння; Кожні 10-15 днів150-300 мл / 100 л водиКожні 10-15 днів0
ЧасникПочаток цвітіння; Кожні 10-15 днів150-300 мл / 100 л водиКожні 10-15 днів0
Характеристики препарату
Група ЗЗР
Біостимулятори
Виробник
Bioiberica
Препаративна форма
Розчин (р.)
Хімічна група
Органо-мінеральні добрива
Клас токсичності (Класифікація ВООЗ)
IV
Температура зберіганнявід -5 °C до +40 °C
Термін зберігання, місяців48
Упаковка5
Упаковка: одиниця виміру
л

Опис продукту
Біостимулятор на основі вільних амінокислот, отриманих Ексклюзивним Ферментативним Гідролізом, та селективного екстракту морських водоростей Ascophyllum nodosum

Головні переваги

  • Натуральний стимулятор для збалансованого зав'язування та розвитку плодів
  • Підвищує швидкість утворення зав'язі
  • Забезпечує гарне дозрівання
  • Покращує фітогормональне регулявання для гарної рівноваги між кількістю зав'язі та розміром плодів
КУЛЬТУРА СПОСІБ, ЧАС ОБРОБОК
Плодові дерева 250 мл / 100 л води, препарат вносять 3 рази, перше внесення має співпадати з фазою повного цвітіння, повторні внесення робити кожні 7-10 днів. Для ранніх сортів додатково вносити препарат під час укріплення скелетних гілок
Столовий виноград 200-300 мл / 100 л води, перше внесення проводять після утворення грон довжиною 6-9 см. Другий раз препарат вносять при досягненні ягодами діаметра 3 мм, в третій раз — горошини. В залежності від сорту, застосування та характеристик 4-те внесення може бути зроблено на початку дозрівання винограду
Ягідні культури 200-300 мл / 100 л води, препарат вносять безперервно протягом продуктивного періоду культур, бажано під час їх цвітіння, зав’язування плодів і плодоношенні. Препарат можна вносити через крапельне зрошення в нормах 5-8 л/га, кожні 10-15 днів
Плодові та листкові овочі 150-300 мл / 100 л води, перший раз препарат вносять на початку періоду цвітіння, пізніше повторюють через кожні 10-15 днів в залежності від зав’язування та розвитку плодів. Препарат слід вносити через крапельне зрошення в нормі 4-6 л/га після того, як рослини гарно вкоріняться
Польові культури 0,75-2,0 л/га, препарат вносять при стресових умовах розвитку рослин і у відповідності із критичними періодами для різних культур. Початковим моментом для обробки є подовження стебла, листків і під час наливу зерна для запобігання його щуплості, або під час цвітіння і зав’язування плодів у інших промислових культур. Препарат можна вносити разом з фітосанітарними препаратами
Обробка насіннєвого матеріалу 1,0-3,0 л/тонну насіннєвого матеріалу, для підвищення схожості та енергії проростання, та кращого розвитку на ранніх етапах

 

Де придбати?