Еквілібріум, Р
Біостимулятор з синергічною дією
Дата публікації: 23 травня 2018
Переглянуло: 2055 осiб
Застосування препарату
| Об’єкт захисту | Шкодочинний об’єкт | Фаза внесення | Норма витрати препарату | Кратність обробок | Термін очікування до збору врожаю, діб |
|---|---|---|---|---|---|
Абрикос | Повне цвітіння; Кожні 7-10 днів | 250 мл / 100 л води | 3 | 0 | |
Баклажан | Початок цвітіння; Кожні 10-15 днів | 150-300 мл / 100 л води | Кожні 10-15 днів | 0 | |
Буряк кормовий | Початок цвітіння; Кожні 10-15 днів | 150-300 мл / 100 л води | 1 | 0 | |
Буряк столовий | Початок цвітіння; Кожні 10-15 днів | 150-300 мл / 100 л води | Кожні 10-15 днів | 0 | |
Виноград | Після утворення грон довжиною 6-9 см; При діаметрі ягід 3 мм; При розмірі ягід - горошини | 200-300 мл / 100 л води | 3 | 0 | |
Вишня | Повне цвітіння; Кожні 7-10 днів | 250 мл / 100 л води | 3 | 0 | |
Віка | Цвітіння і зав’язування плодів | 0,75-2,0 л/га | 1 | 0 | |
Горох | Цвітіння і зав’язування плодів | 0,75-2,0 л/га | 1 | 0 | |
Гречка | Подовження стебла, листків, налив зерна | 0,75-2,0 л/га | 1 | 0 | |
Груша | Повне цвітіння; Кожні 7-10 днів | 250 мл / 100 л води | 3 | 0 | |
Жито | Подовження стебла, листків, налив зерна | 0,75-2,0 л/га | 1 | 0 | |
Кабачок | Початок цвітіння; Кожні 10-15 днів | 150-300 мл / 100 л води | Кожні 10-15 днів | 0 | |
Капуста білокачанна | Початок цвітіння; Кожні 10-15 днів | 150-300 мл / 100 л води | Кожні 10-15 днів | 0 | |
Капуста цвітна | Початок цвітіння; Кожні 10-15 днів | 150-300 мл / 100 л води | Кожні 10-15 днів | 0 | |
Картопля | Початок цвітіння; Кожні 10-15 днів | 150-300 мл / 100 л води | Кожні 10-15 днів | 0 | |
Кукурудза | Подовження стебла, листків, налив зерна | 0,75-2,0 л/га | 1 | 0 | |
Малина | Протягом продуктивного періоду культур (цвітіння, зав’язування плодів, плодоношення) | 200-300 мл / 100 л води | Кожні 10-15 днів | 0 | |
Морква | Початок цвітіння; Кожні 10-15 днів | 150-300 мл / 100 л води | Кожні 10-15 днів | 0 | |
Нут | Цвітіння і зав’язування плодів | 0,75-2,0 л/га | 1 | 0 | |
Овес | Подовження стебла, листків, налив зерна | 0,75-2,0 л/га | 1 | 0 | |
Огірок | Початок цвітіння; Кожні 10-15 днів | 150-300 мл / 100 л води | Кожні 10-15 днів | 0 | |
Перець | Початок цвітіння; Кожні 10-15 днів | 150-300 мл / 100 л води | Кожні 10-15 днів | 0 | |
Персик | Повне цвітіння; Кожні 7-10 днів | 250 мл / 100 л води | 3 | 0 | |
Просо | Подовження стебла, листків, налив зерна | 0,75-2,0 л/га | 1 | 0 | |
Пшениця озима | Подовження стебла, листків, налив зерна | 0,75-2,0 л/га | 1 | 0 | |
Пшениця яра | Подовження стебла, листків, налив зерна | 0,75-2,0 л/га | 1 | 0 | |
Рис | Подовження стебла, листків, налив зерна | 0,75-2,0 л/га | 1 | 0 | |
Ріпак озимий | Цвітіння і зав’язування плодів | 0,75-2,0 л/га | 1 | 0 | |
Ріпак ярий | Цвітіння і зав’язування плодів | 0,75-2,0 л/га | 1 | 0 | |
Слива | Повне цвітіння; Кожні 7-10 днів | 250 мл / 100 л води | 3 | 0 | |
Смородина | Протягом продуктивного періоду культур, бажано під час їх цвітіння, зав’язування плодів і плодоношенні | 200-300 мл / 100 л води | Кожні 10-15 днів | 0 | |
Соняшник | Подовження стебла, листків, налив зерна | 0,75-2,0 л/га | 1 | 0 | |
Сорго | Подовження стебла, листків, налив зерна | 0,75-2,0 л/га | 1 | 0 | |
Сочевиця | Цвітіння і зав’язування плодів | 0,75-2,0 л/га | 1 | 0 | |
Соя | Цвітіння і зав’язування плодів | 0,75-2,0 л/га | 1 | 0 | |
Суниця / Полуниця | Протягом продуктивного періоду культур (цвітіння, зав’язування плодів, плодоношення) | 200-300 мл / 100 л води | Кожні 10-15 днів | 0 | |
Томати | Початок цвітіння; Кожні 10-15 днів | 150-300 мл / 100 л води | Кожні 10-15 днів | 0 | |
Цибуля | Початок цвітіння; Кожні 10-15 днів | 150-300 мл / 100 л води | Кожні 10-15 днів | 0 | |
Цукровий буряк | Цвітіння і зав’язування плодів | 0,75-2,0 л/га | 1 | 0 | |
Часник | Початок цвітіння; Кожні 10-15 днів | 150-300 мл / 100 л води | Кожні 10-15 днів | 0 | |
Черешня | Повне цвітіння; Кожні 7-10 днів | 250 мл / 100 л води | 3 | 0 | |
Яблуня | Повне цвітіння; Кожні 7-10 днів | 250 мл / 100 л води | 3 | 0 | |
Ячмінь озимий | Подовження стебла, листків, налив зерна | 0,75-2,0 л/га | 1 | 0 | |
Ячмінь ярий | Подовження стебла, листків, налив зерна | 0,75-2,0 л/га | 1 | 0 |
Характеристики препарату
| Група ЗЗР | Біостимулятори |
| Бренд | Bioiberica |
| Препаративна форма | Розчин |
| Хімічна група | Органо-мінеральні добрива |
| Клас токсичності (Класифікація ВООЗ) | IV |
| Температура зберігання | від -5 °C до +40 °C |
| Термін зберігання, місяців | 48 |
| Упаковка | 5 |
| Упаковка: одиниця виміру | л |
Опис продукту
Біостимулятор на основі вільних амінокислот, отриманих Ексклюзивним Ферментативним Гідролізом, та селективного екстракту морських водоростей Ascophyllum nodosum
Головні переваги
- Натуральний стимулятор для збалансованого зав'язування та розвитку плодів
- Підвищує швидкість утворення зав'язі
- Забезпечує гарне дозрівання
- Покращує фітогормональне регулявання для гарної рівноваги між кількістю зав'язі та розміром плодів
| КУЛЬТУРА | СПОСІБ, ЧАС ОБРОБОК |
| Плодові дерева | 250 мл / 100 л води, препарат вносять 3 рази, перше внесення має співпадати з фазою повного цвітіння, повторні внесення робити кожні 7-10 днів. Для ранніх сортів додатково вносити препарат під час укріплення скелетних гілок |
| Столовий виноград | 200-300 мл / 100 л води, перше внесення проводять після утворення грон довжиною 6-9 см. Другий раз препарат вносять при досягненні ягодами діаметра 3 мм, в третій раз — горошини. В залежності від сорту, застосування та характеристик 4-те внесення може бути зроблено на початку дозрівання винограду |
| Ягідні культури | 200-300 мл / 100 л води, препарат вносять безперервно протягом продуктивного періоду культур, бажано під час їх цвітіння, зав’язування плодів і плодоношенні. Препарат можна вносити через крапельне зрошення в нормах 5-8 л/га, кожні 10-15 днів |
| Плодові та листкові овочі | 150-300 мл / 100 л води, перший раз препарат вносять на початку періоду цвітіння, пізніше повторюють через кожні 10-15 днів в залежності від зав’язування та розвитку плодів. Препарат слід вносити через крапельне зрошення в нормі 4-6 л/га після того, як рослини гарно вкоріняться |
| Польові культури | 0,75-2,0 л/га, препарат вносять при стресових умовах розвитку рослин і у відповідності із критичними періодами для різних культур. Початковим моментом для обробки є подовження стебла, листків і під час наливу зерна для запобігання його щуплості, або під час цвітіння і зав’язування плодів у інших промислових культур. Препарат можна вносити разом з фітосанітарними препаратами |
| Обробка насіннєвого матеріалу | 1,0-3,0 л/тонну насіннєвого матеріалу, для підвищення схожості та енергії проростання, та кращого розвитку на ранніх етапах |
UK
RU
EN
Корисна інформація
Абрикос
Баклажан
Буряк кормовий
Буряк столовий
Виноград
Вишня
Віка
Горох
Гречка
Груша
Жито
Кабачок
Капуста білокачанна
Капуста цвітна
Картопля
Кукурудза
Малина
Морква
Нут
Овес
Огірок
Перець
Персик
Просо
Пшениця озима
Пшениця яра
Рис
Ріпак озимий
Ріпак ярий
Слива
Смородина
Соняшник
Сорго
Сочевиця
Соя
Суниця / Полуниця
Томати
Цибуля
Цукровий буряк
Часник
Черешня
Яблуня
Ячмінь озимий
Ячмінь ярий
Bioiberica