CROPSTAGE 2022
Дата публікації: 7 червня 2022
Переглянуло: 101 осiб
Вітаємо вас на сторінці CROPSTAGE 2022. Тут ви зможете дізнатися про актуальний стан посівів соняшнику, кукурудзи, озимої пшениці та ріпаку у різних областях та ґрунтово-кліматичних умовах України. Зокрема, ми розповідаємо про умови посіву, розвиток рослин у різні фази, порівнюємо сорти та гібриди між собою, демонструємо ефективність внесення препаратів, спеціальних мікродобрив. Обирайте найближчу локацію, щоб переглянути останні звіти:
- CROPSTAGE, Полтавська область (ТОВ «ПКЗ Агро»)
- CROPSTAGE, Київська область (ПП «Євросем»)
- CROPSTAGE, Житомирська область (ПСП «Україна»)
- CROPSTAGE, Черкаська область (ДП «Агрофірма Іскра»)
- Про проєкт CROPSTAGE
CROPSTAGE, Полтавська область (ТОВ «ПКЗ Агро»)
Дати огляду | Посилання | Культура | Фази розвитку | Кількість сортів/гібридів |
16.05 | Перейти | озима пшениця | вихід у трубку | 12 |
17.05 | Перейти | кукурудза, соняшник | посів | 7 |
26.04 | Перейти | озимий ріпак | бутонізації | 11 |
22.04 | Перейти | озима пшениця | середина кущення- кінець кущення |
12 |
CROPSTAGE, Київська область (ПП «Євросем»)
Дати огляду | Посилання | Культура | Фази розвитку | Кількість сортів/гібридів |
27.05, 01.06 | Перейти | кукурудза, соняшник | 2-3 листки | 7 |
13.05 | Перейти | кукурудза, соняшник | посів | 7 |
13.04, 20.04 |
Перейти | озимий ріпак | бутонізація | 13 |
20.04 | Перейти | озима пшениця | вихід у трубку | 11 |
23.03, 12.04 | Перейти | озима пшениця | вихід із зими | 12 |
CROPSTAGE, Житомирська область (ПСП «Україна»)
Дати огляду | Посилання | Культура | Фази розвитку | Кількість сортів/гібридів |
23.03, 12.04 | Перейти | озима пшениця | вихід у трубку | 12 |
09.05 | Перейти | кукурудза, соняшник | посів | 7 |
CROPSTAGE, Черкаська область (ДП «Агрофірма Іскра»)
Дати огляду | Посилання | Культура | Фази розвитку | Кількість сортів/гібридів |
01.06 | Перейти | озима пшениця | вихід колосу, утворення пиляків для цвітіння |
12 |
01.05 | Перейти | озимий ріпак | цвітіння | 14 |
Компанія "Ерідон" вже понад 10 років проводить випробування та дослідження продуктів для вирощування основних сільськогосподарських культур в Україні. У 2010 році було створено Відділ технологічної підтримки, який супроводжує ці процеси і сьогодні. Як результат, на ринку з’явилося багато нових продуктів, які стали невід’ємною частиною технологій вирощування сільгоспкультур.
За останні 3 роки такі дослідження щорічно охоплювали понад 300 локацій по всій території України. Вони передбачали дослідження як з комплексними схемами живлення та захисту польових та інших культур, так і порівняння різних продуктів, випробуваннями нових, ще зовсім невідомих продуктів у господарствах наших партнерів.
Паралельно з цим, продовжується активний розвиток групи агропідприєств компанії "Ерідон", земельний банк якого на сьогодні становить вже більше 57 000 га. Щороку ми проводимо виробничі випробування у наших агропідприємоствах для пошуку економічно ефективних технологій. На основі отриманих результатів менеджери з агрономічних питань компанії "Ерідон" складають перевірені технології, які впроваджуються у господарствах партнерів-сільгоспвиробників.
У 2021 році було прийнято стратегічне рішення, направлене на створення об’єднаних центрів виробничих випробувань та обміну досвідом у розвитку технологій вирощування польових культур. Для цього були об’єднані зусилля агрономічної служби наших господарств та технологічного відділу "Ерідон". Ця співпраця полягає у щоденному вирішенні технологічних питань у полі за допомогою продуктів від "Ерідон" та накопиченні даних щодо їх ефективності як у стандартних, так і у нестандартних ситуаціях. Тільки шляхом постійного пошуку і вдосконалення можна постійно покращувати технології вирощування культур.
Відтепер, у найближчих до вас регіонах ви зможете побачити як демонстраційні, так і виробничі ділянки з повним циклом технологічних операцій вирощування по основним культурам із урахуванням агрокліматичних особливостей. Тут ви зможете першими дізнатися про новинки та ексклюзивно-інноваційні підходи у агровиробництві як від колег-агрономів, так і від профільних спеціалістів по напрямах.