Розасоль 08-17-41+МЕ
Дата публікації: 12 травня 2017
Переглянуло: 3977 осiб
| Культура | Фаза | Доза, кг(л)/га | |
|---|---|---|---|
Цукровий буряк | Наростання кореня; Через 2-3 тижні | 3-5 | |
Соя | За 2-3 тижні до кінця вегетації | 3 | |
Виноград | Перед дозріванням плодів; Через 7-10 днів | 3-5 | |
Яблуня | Перед дозріванням плодів; Через 7-10 днів | 3-5 | |
Груша | Перед дозріванням плодів; Через 7-10 днів | 3-5 | |
Вишня | Перед дозріванням плодів; Через 7-10 днів | 3-5 | |
Черешня | Перед дозріванням плодів; Через 7-10 днів | 3-5 | |
Персик | Перед дозріванням плодів; Через 7-10 днів | 3-5 | |
Абрикос | Перед дозріванням плодів; Через 7-10 днів | 3-5 | |
Слива | Перед дозріванням плодів; Через 7-10 днів | 3-5 | |
Картопля | Після цвітіння | 3-4 | |
Цибуля | Перед дозріванням плодів; Через 7-10 днів | 3-5 | |
Часник | Перед дозріванням плодів; Через 7-10 днів | 3-5 | |
Помідор | Перед дозріванням плодів; Через 7-10 днів | 3-5 | |
Огірок | Перед дозріванням плодів; Через 7-10 днів | 3-5 | |
Буряк столовий | Перед дозріванням плодів; Через 7-10 днів | 3-5 | |
Смородина | Ріст ягід 3 рази | 4 | |
Малина | Перед дозріванням ягід | 3-4 | |
Суниця / Полуниця | Ріст та дозрівання ягід до 3 разів | 2-3 |
| Основні характеристики | ||
|---|---|---|
| Елементи живлення | (мідь) (залізо) (марганець) (азот) (цинк) (бор) (калій) (фосфор) | |
| Спосіб внесення | Позакореневе підживлення Фертигація | |
| Виробник | ROSIER S.A | |
| Вміст діючої речовини | N (загального азоту): 8% P2О5 (оксид фосфору): 17% K2О (оксид калію): 41% B (бору): 125 мг/кг Cu (мідь в хелатній формі EDTA): 94 мг/кг Fe (залізо в хелатній формі EDTA): 325 мг/кг Mn (марганець у хелатній формі EDTA): 400 мг/кг Zn (цинк у хелатній формі EDTA): 287 мг/кг | |
| Препаративна форма | Кристалічний порошок | |
| Фізико-хімічна характеристика | ||
| pH 1% розчину | 4,41 | |
| Електропровідність (ЕС) | 1,22 mS/см | |
| Додаткові характеристики | ||
| Реєстраційне посвідчення | А 03587 | |
| Упаковка | 25 кг | |
Опис продукту
Розасоль (08:17:41+МЕ) забезпечує підвищення стійкості рослин до температурних стресів та хвороб і покращує якість продукції, особливо плодоовочевої. Рекомендується підживлення плодоовочевих культур та цукрового буряка в другій половині вегетації. Підвищений вміст калію в добриві впливає на регулювання водного балансу, обміну речовин, транспорт вуглеводнів та підвищує стійкість рослини до низьких температур, подовжує зберігання плодоовочевої продукції
Головні переваги
- Покращує смакові якості фруктів та овочів
- Підвищує стійкість рослин до низьких температур та засухи
- Підвищує вміст цукру в цукрових буряках та його вихід при переробці
- Сприяє більш тривалому зберіганню плодів та овочів
Особливості застосування
Доза внесення: 3-5 кг/га, при концентрації робочого розчину ≤ 2,5%.
Рекомендується: внесення не пізніше 5-6 годин після приготування робочого розчину
Рекомендована норма витрати робочого розчину
не менше 100 л/га
Сумісність
Дозволяється змішувати з більшістю загальнопоширених ЗЗР, за винятком інсектицидів фосфорорганічної групи
UK
RU
EN
Корисна інформація
Цукровий буряк
Соя
Виноград
Яблуня
Груша
Вишня
Черешня
Персик
Абрикос
Слива
Картопля
Цибуля
Часник
Помідор
Огірок
Буряк столовий
Смородина
Малина
Суниця / Полуниця
(мідь)
(залізо)
(марганець)
(азот)
(цинк)
(бор)
(калій)
(фосфор)
Позакореневе підживлення
Фертигація
ROSIER S.A