Розасоль 08-17-41+МЕ

Застосування добрива
 Культура Фаза Доза, кг(л)/га
Цукровий буряк Цукровий бурякНаростання кореня; Через 2-3 тижні3-5
Соя СояЗа 2-3 тижні до кінця вегетації3
Виноград ВиноградПеред дозріванням плодів; Через 7-10 днів3-5
Яблуня ЯблуняПеред дозріванням плодів; Через 7-10 днів3-5
Груша ГрушаПеред дозріванням плодів; Через 7-10 днів3-5
Вишня ВишняПеред дозріванням плодів; Через 7-10 днів3-5
Черешня ЧерешняПеред дозріванням плодів; Через 7-10 днів3-5
Персик ПерсикПеред дозріванням плодів; Через 7-10 днів3-5
Абрикос АбрикосПеред дозріванням плодів; Через 7-10 днів3-5
Слива СливаПеред дозріванням плодів; Через 7-10 днів3-5
Картопля КартопляПісля цвітіння3-4
Цибуля ЦибуляПеред дозріванням плодів; Через 7-10 днів3-5
Часник ЧасникПеред дозріванням плодів; Через 7-10 днів3-5
Помідор ПомідорПеред дозріванням плодів; Через 7-10 днів3-5
Огірок ОгірокПеред дозріванням плодів; Через 7-10 днів3-5
Буряк столовий Буряк столовийПеред дозріванням плодів; Через 7-10 днів3-5
Смородина СмородинаРіст ягід 3 рази4
Малина МалинаПеред дозріванням ягід3-4
Суниця / Полуниця Суниця / ПолуницяРіст та дозрівання ягід до 3 разів2-3
Основні характеристики
Елементи живлення 
(мідь) (мідь)
(залізо) (залізо)
(марганець) (марганець)
(азот) (азот)
(цинк) (цинк)
(бор) (бор)
(калій) (калій)
(фосфор) (фосфор)
Спосіб внесення 
Позакореневе підживлення Позакореневе підживлення
Фертигація Фертигація
Виробник 
ROSIER S.A ROSIER S.A
Вміст діючої речовини 
N (загального азоту): 8%
P2О5 (оксид фосфору): 17%
K2О (оксид калію): 41%
B (бору): 125 мг/кг
Cu (міді в хелатній формі з ЕДТА): 94 мг/кг
Fe (заліза в хелатній формі з ЕДТА): 325 мг/кг
Mn (марганцю в хелатній формі з ЕДТА): 400 мг/кг
Zn (цинку в хелатній формі з ЕДТА): 287 мг/кг
Препаративна форма 
Кристалічний порошок
Фізико-хімічна характеристика
pH 1% розчину 4,41
Електропровідність (ЕС) 1,22 mS/см
Додаткові характеристики
Реєстраційне посвідчення А 03587
Упаковка 25 кг

Опис продукту
Розасоль (08:17:41+МЕ) забезпечує підвищення стійкості рослин до температурних стресів та хвороб і покращує якість продукції, особливо плодоовочевої. Рекомендується підживлення плодоовочевих культур та цукрового буряка в другій половині вегетації. Підвищений вміст калію в добриві впливає на регулювання водного балансу, обміну речовин, транспорт вуглеводнів та підвищує стійкість рослини до низьких температур, подовжує зберігання плодоовочевої продукції

Головні переваги

  • Покращує смакові якості фруктів та овочів 
  • Підвищує стійкість рослин до низьких температур та засухи
  • Підвищує вміст цукру в цукрових буряках та його вихід при переробці
  • Сприяє більш тривалому зберіганню плодів та овочів

Особливості застосування
Доза внесення: 3-5 кг/га, при концентрації робочого розчину ≤ 2,5%.
Рекомендується: внесення не пізніше 5-6 годин після приготування робочого розчину

Рекомендована норма витрати робочого розчину 
не менше 100 л/га

Сумісність
Дозволяється змішувати з більшістю загальнопоширених ЗЗР, за винятком інсектицидів фосфорорганічної групи

Де придбати?