Розасоль 08-17-41+МЕ
Дата публікації: 12 травня 2017
Переглянуло: 3628 осiб
Культура | Фаза | Доза, кг(л)/га | |
---|---|---|---|
Цукровий буряк | Наростання кореня; Через 2-3 тижні | 3-5 | |
Соя | За 2-3 тижні до кінця вегетації | 3 | |
Виноград | Перед дозріванням плодів; Через 7-10 днів | 3-5 | |
Яблуня | Перед дозріванням плодів; Через 7-10 днів | 3-5 | |
Груша | Перед дозріванням плодів; Через 7-10 днів | 3-5 | |
Вишня | Перед дозріванням плодів; Через 7-10 днів | 3-5 | |
Черешня | Перед дозріванням плодів; Через 7-10 днів | 3-5 | |
Персик | Перед дозріванням плодів; Через 7-10 днів | 3-5 | |
Абрикос | Перед дозріванням плодів; Через 7-10 днів | 3-5 | |
Слива | Перед дозріванням плодів; Через 7-10 днів | 3-5 | |
Картопля | Після цвітіння | 3-4 | |
Цибуля | Перед дозріванням плодів; Через 7-10 днів | 3-5 | |
Часник | Перед дозріванням плодів; Через 7-10 днів | 3-5 | |
Помідор | Перед дозріванням плодів; Через 7-10 днів | 3-5 | |
Огірок | Перед дозріванням плодів; Через 7-10 днів | 3-5 | |
Буряк столовий | Перед дозріванням плодів; Через 7-10 днів | 3-5 | |
Смородина | Ріст ягід 3 рази | 4 | |
Малина | Перед дозріванням ягід | 3-4 | |
Суниця / Полуниця | Ріст та дозрівання ягід до 3 разів | 2-3 |
Основні характеристики | ||
---|---|---|
Елементи живлення | (мідь) (залізо) (марганець) (азот) (цинк) (бор) (калій) (фосфор) | |
Спосіб внесення | Позакореневе підживлення Фертигація | |
Виробник | ROSIER S.A | |
Вміст діючої речовини | N (загального азоту): 8% P2О5 (оксид фосфору): 17% K2О (оксид калію): 41% B (бору): 125 мг/кг Cu (мідь в хелатній формі EDTA): 94 мг/кг Fe (залізо в хелатній формі EDTA): 325 мг/кг Mn (марганець у хелатній формі EDTA): 400 мг/кг Zn (цинк у хелатній формі EDTA): 287 мг/кг | |
Препаративна форма | Кристалічний порошок | |
Фізико-хімічна характеристика | ||
pH 1% розчину | 4,41 | |
Електропровідність (ЕС) | 1,22 mS/см | |
Додаткові характеристики | ||
Реєстраційне посвідчення | А 03587 | |
Упаковка | 25 кг |
Опис продукту
Розасоль (08:17:41+МЕ) забезпечує підвищення стійкості рослин до температурних стресів та хвороб і покращує якість продукції, особливо плодоовочевої. Рекомендується підживлення плодоовочевих культур та цукрового буряка в другій половині вегетації. Підвищений вміст калію в добриві впливає на регулювання водного балансу, обміну речовин, транспорт вуглеводнів та підвищує стійкість рослини до низьких температур, подовжує зберігання плодоовочевої продукції
Головні переваги
- Покращує смакові якості фруктів та овочів
- Підвищує стійкість рослин до низьких температур та засухи
- Підвищує вміст цукру в цукрових буряках та його вихід при переробці
- Сприяє більш тривалому зберіганню плодів та овочів
Особливості застосування
Доза внесення: 3-5 кг/га, при концентрації робочого розчину ≤ 2,5%.
Рекомендується: внесення не пізніше 5-6 годин після приготування робочого розчину
Рекомендована норма витрати робочого розчину
не менше 100 л/га
Сумісність
Дозволяється змішувати з більшістю загальнопоширених ЗЗР, за винятком інсектицидів фосфорорганічної групи