Розасоль 08-17-41+МЕ
Rosasol (08:17:41+МЕ)

Использование удобрений
 Культура Фаза Доза, кг(л)/га
Сахарная свекла Сахарная свеклаНаростання кореня; Через 2-3 тижні3-5
Соя СояЗа 2-3 тижні до кінця вегетації3
Виноград ВиноградПеред дозріванням плодів; Через 7-10 днів3-5
Яблоня ЯблоняПеред дозріванням плодів; Через 7-10 днів3-5
Груша ГрушаПеред дозріванням плодів; Через 7-10 днів3-5
Вишня ВишняПеред дозріванням плодів; Через 7-10 днів3-5
Черешня ЧерешняПеред дозріванням плодів; Через 7-10 днів3-5
Персик ПерсикПеред дозріванням плодів; Через 7-10 днів3-5
Абрикос АбрикосПеред дозріванням плодів; Через 7-10 днів3-5
Слива СливаПеред дозріванням плодів; Через 7-10 днів3-5
Картофель КартофельПісля цвітіння3-4
Лук ЛукПеред дозріванням плодів; Через 7-10 днів3-5
Чеснок ЧеснокПеред дозріванням плодів; Через 7-10 днів3-5
Помидор ПомидорПеред дозріванням плодів; Через 7-10 днів3-5
Огурец ОгурецПеред дозріванням плодів; Через 7-10 днів3-5
Свекла столовая Свекла столоваяПеред дозріванням плодів; Через 7-10 днів3-5
Смородина СмородинаРіст ягід 3 рази4
Малина МалинаПеред дозріванням ягід3-4
Земляника / Клубника Земляника / КлубникаРіст та дозрівання ягід до 3 разів2-3
Основные характеристики
Элементы питания 
(медь) (медь)
(железо) (железо)
(марганец) (марганец)
(азот) (азот)
(цинк) (цинк)
(бор) (бор)
(калий) (калий)
(фосфор) (фосфор)
Способ внесения 
Внекорневая подкормка Внекорневая подкормка
Фертигация Фертигация
Производитель 
ROSIER S.A ROSIER S.A
Содержание действующего вещества 
N (общего азота): 8%
P2О5 (оксид фосфора): 17%
K2О (оксид калия): 41%
B (бора): 125 мг/кг
Cu (меди в хелатной форме с ЭДТА): 94 мг/кг
Fe (железа в хелатной форме с ЭДТА): 325 мг/кг
Mn (марганца в хелатной форме с ЭДТА): 400 мг/кг
Zn (цинка в хелатной форме с ЭДТА): 287 мг/кг
Препаративная форма 
Кристаллический порошок
Физико-химическая характеристика
pH 1% раствора 4,41
Электропроводность (ЭС) 1,22 mS/см
Дополнительные характеристики
Регистрационное удостоверение А 03587
Упаковка 25 кг

Опис продукту
Розасоль (08:17:41+МЕ) забезпечує підвищення стійкості рослин до температурних стресів та хвороб і покращує якість продукції, особливо плодоовочевої. Рекомендується підживлення плодоовочевих культур та цукрового буряка в другій половині вегетації. Підвищений вміст калію в добриві впливає на регулювання водного балансу, обміну речовин, транспорт вуглеводнів та підвищує стійкість рослини до низьких температур, подовжує зберігання плодоовочевої продукції

Головні переваги

  • Покращує смакові якості фруктів та овочів 
  • Підвищує стійкість рослин до низьких температур та засухи
  • Підвищує вміст цукру в цукрових буряках та його вихід при переробці
  • Сприяє більш тривалому зберіганню плодів та овочів

Особливості застосування
Доза внесення: 3-5 кг/га, при концентрації робочого розчину ≤ 2,5%.
Рекомендується: внесення не пізніше 5-6 годин після приготування робочого розчину

Рекомендована норма витрати робочого розчину 
не менше 100 л/га

Сумісність
Дозволяється змішувати з більшістю загальнопоширених ЗЗР, за винятком інсектицидів фосфорорганічної групи

Где купить?