Розалік N
Дата публікації: 11 травня 2017
Переглянуло: 1641 осiб
Застосування добрива
Культура | Фаза | Доза, кг(л)/га | |
---|---|---|---|
Кукурудза | 8-10 листків | 3-5 | |
Цукровий буряк | Змикання рядків | 3-8 | |
Пшениця яра | Колосіння та Початок наливу | 3-15 | |
Пшениця озима | Колосіння та Початок наливу | 3-15 | |
Ячмінь озимий | Колосіння та Початок наливу | 3-15 | |
Ячмінь ярий | Колосіння та Початок наливу | 3-15 | |
Картопля | 2-3 тижні після сходів | 3-4 | |
Цибуля | 2-3 тижні після сходів | 3-4 | |
Часник | 2-3 тижні після сходів | 3-4 | |
Капуста білокачанна | 2-3 тижні після сходів | 3-4 | |
Капуста цвітна | 2-3 тижні після сходів | 3-4 | |
Помідор | 2-3 тижні після сходів | 3-4 | |
Огірок | 2-3 тижні після сходів | 3-4 | |
Кабачок | 2-3 тижні після сходів | 3-4 | |
Баклажан | 2-3 тижні після сходів | 3-4 | |
Гарбуз | 2-3 тижні після сходів | 3-4 | |
Перець | 2-3 тижні після сходів | 3-4 | |
Морква | 2-3 тижні після сходів | 3-4 | |
Буряк столовий | 2-3 тижні після сходів | 3-4 |
Основні характеристики | ||
---|---|---|
Елементи живлення | (магній) (азот) (сірка) | |
Спосіб внесення | Позакореневе підживлення | |
Виробник | ROSIER S.A | |
Вміст діючої речовини | N (загального азоту): 275 г/л или 21% N (амідного азоту): 15,2% N (амонійного азоту): 1,8% N (нітратного азоту): 4,0% MgO (оксиду магнію): 39 г/л или 3% SO3 (оксиду сірки): 105 г/л или 8% | |
Препаративна форма | Водний розчин | |
Фізико-хімічна характеристика | ||
Густина | 1,31 | |
pH продукту | в межах 4-5 | |
Додаткові характеристики | ||
Температура зберігання | min +5°С | |
Реєстраційне посвідчення | А 03586 | |
Упаковка | 10 л |
Опис продукту
Добриво для азотофільних культур із підвищеним вмістом магнію та сірки. Розалік (N) рекомендується для озимих та ярих зернових культур перед та одразу після цвітіння, щоб подовжити роботу фотосинтетичного апарату та покращити якість врожаю
Головні переваги
- Містить 3 форми азоту – нітратна, амонійна, амідна, що покращують ефективність засвоєння добрива
- Не спричиняє опіків при підвищених концентраціях до 16%
- Підвищує вміст білку в зерні
- Покращує хлібопекарські властивості борошна
Особливості застосування
Доза внесення: максимальна доза до 15 л/га
Рекомендована норма витрати робочого розчину
≥100 л/га
Сумісність
Дозволяється змішувати з більшістю загальнопоширених ЗЗР