Міст Контрол
З Міст Контрол набагато більше краплин потрапляє на оброблювану зону!
Дата публікації: 6 вересня 2018
Переглянуло: 950 осiб
Застосування препарату
Об’єкт захисту | Шкодочинний об’єкт | Фаза внесення | Норма витрати препарату | Кратність обробок | Термін очікування до збору врожаю, діб |
---|---|---|---|---|---|
Абрикос | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Баклажан | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Буряк кормовий | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Буряк столовий | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Виноград | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Вишня | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Віка | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Гарбуз | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Горох | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Гречка | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Груша | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Жито | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Кабачок | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Капуста білокачанна | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Капуста цвітна | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Картопля | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Кормові трави | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Кукурудза | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Льон | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Люцерна | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Малина | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Морква | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Нут | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Овес | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Огірок | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Перець | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Персик | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Просо | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Пшениця озима | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Пшениця яра | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Рис | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Ріпак озимий | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Ріпак ярий | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Слива | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Смородина | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Соняшник | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Сорго | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Сочевиця | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Соя | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Суниця / Полуниця | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Томати | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Цибуля | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Цукровий буряк | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Часник | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Черешня | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Яблуня | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Ячмінь озимий | 0,25-1,0 л/100 л води | ||||
Ячмінь ярий | 0,25-1,0 л/100 л води |
Характеристики препарату
Група ЗЗР | Ад’юванти |
Бренд | Aventro Sarl |
Діюча речовина | Інертні інгредієнти: 98% Полівініл: 2% |
Препаративна форма | Розчин |
Клас токсичності (Класифікація ВООЗ) | IV |
Температура зберігання | від 0 °C до +30 °C |
Температура застосування | від +5 °C до +30 °C |
Термін зберігання, місяців | 48 |
Упаковка | 10 |
Упаковка: одиниця виміру | л |
Опис продукту
Міст Контрол - препарат для зменшення зносу робочого розчину. МістКонтрол обмежує утворення надто дрібних крапель. Дрібні краплини падають набагато повільніше за більші краплини. Тому вони сильніше схильні до випаровування та зносу за межі оброблюваної зони
Головні переваги
- Знижує знос робочого розчину до 60-70%
- Зменшує утворення надто дрібних краплин
- Збільшує кількість краплин, що досягнуть мети обробки до 45%
- Зменшує випаровування робочого розчину до 30%
Рекомендована норма витрати робочого розчину
- Наземні обприскування 0,25-1,0 л/100 л води
- Авіаобприскування 0,5-1,0 л/100 л води