Цитокін, Р

Біостимулятор на основі натуральних цитокінінів
Файли для завантаження
AVENTRO_Ukraine Organic Standard Certificate_2020-2.pdf AVENTRO_Ukraine Organic Standard Certificate_2020-2.pdf
Застосування препарату
Об’єкт захистуШкодочинний об’єктФаза внесенняНорма витрати препаратуКратність обробокТермін очікування до збору врожаю, діб
Кукурудза Кукурудза5-7 листків; Через 2 тижні200-400 мл/га20
Соя СояВ фазу 14-16; В фазу 71-73200 мл/га; 400 мл/га20
Сорго Сорго5-7 листків; В фазу 31-63200-400 мл/га20
Цукровий буряк Цукровий буряк3-6 листків; Кожні 2-4 тижні400-500 мл/га; 200-400 мл/гаКожні 2-4 тижні0
Горох ГорохВ фазу 12-13; В фазу 61-63200 мл/га; 300 мл/га20
Нут НутВ фазу 12-13; В фазу 61-63200 мл/га; 300 мл/га22
Яблуня ЯблуняРозкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га0
Картопля КартопляРозкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів200 мл/га; 400 мл/га; 500 мл/га0
Черешня ЧерешняРозкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га0
Виноград ВиноградПри кожному внесенні пестицидів або позакореневому підживленні200-500 мл/га40
Рис Рис3-7 листків; При диференціації волоті200-500 мл/га20
Груша ГрушаРозкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га0
Вишня ВишняРозкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га0
Сочевиця СочевицяВ фазу 12-13; В фазу 61-63200 мл/га; 300 мл/га20
Персик ПерсикРозкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га0
Абрикос АбрикосРозкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га0
Слива СливаРозкриття бруньок; Через 1 тиждень після опадання пелюсток; За 1-2 тижні до абортації зав’язі; Через 20-30 днів після опадання пелюсток; Щомісяця під час росту і розвитку плодів35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га0
Суниця / Полуниця Суниця / ПолуницяЗа 2-3 тижні до виходу зі стану спокою; На початку цвітіння; Кожні 2 тижні200-500 мл/гаКожні 2 тижні0
Віка ВікаВ фазу 12-13; В фазу 61-63200 мл/га; 300 мл/га20
Морква Морква3-6 листків; Кожні 2-4 тижні400-500 мл/га; 200-400 мл/гаКожні 2-4 тижні0
Буряк столовий Буряк столовий3-6 листків; Кожні 2-4 тижні400-500 мл/га; 200-400 мл/гаКожні 2-4 тижні0
Буряк кормовий Буряк кормовий3-6 листків; Кожні 2-4 тижні400-500 мл/га; 200-400 мл/гаКожні 2-4 тижні0
Томати ТоматиРазом з кальцієм або іншими листковими підживленнями200 мл/га; 400-500 мл/гаКожні 14 днів0
Огірок Огірок2-4 листків; Поява перших пагонів; через 2 тижні після першого200 мл/га; 400 мл/га30
Кабачок Кабачок2-4 листків; Поява перших пагонів; через 2 тижні після першого200 мл/га; 400 мл/га30
Баклажан Баклажан3-5 листків; 4-6 разів з інтервалами від 7 до 14 днів200 мл/га; 200-400 мл/га4-6 разів з інтервалами від 7 до 14 днів0
Перець Перець3-5 листків; 4-6 разів з інтервалами від 7 до 14 днів200 мл/га; 200-400 мл/га4-6 разів з інтервалами від 7 до 14 днів0
Капуста білокачанна Капуста білокачаннаЧерез 2 тижні після висадки розсади; Через 4 тижні після висадки розсади; Кожні 2 тижні200 мл/гаКожні 2 тижні0
Капуста цвітна Капуста цвітнаЧерез 2 тижні після висадки розсади; Через 4 тижні після висадки розсади; Кожні 2 тижні200 мл/гаКожні 2 тижні0
Цибуля ЦибуляПри кожному внесенні пестицидів або позакореневому підживленні500-1005 мл/га40
Часник ЧасникПри кожному внесенні пестицидів або позакореневому підживленні500-1005 мл/га40
Гарбуз Гарбуз2-4 листків; На початку цвітіння; Кожні14 днів200 мл/га; 500 мл/гаКожні14 днів0
Характеристики препарату
Група ЗЗР
Біостимулятори
Регулятори росту
Виробник
Miller Chemical and Fertilizer LLC Miller Chemical and Fertilizer LLC
Препаративна форма
Розчин
Клас токсичності (Класифікація ВООЗ)
IV
Температура зберіганнявід +2 °C до +35 °C
Термін зберігання, місяців60
Упаковка4
Упаковка: одиниця виміру
л

Опис продукту
Самий активний біостимулятор но основі натуральних цитокінінів, отриманих з 3-х натуральних джерел

Головні переваги

  • Природнє та безпечне стимулювання поділу та диференціації клітин, клітинного росту
  • Зняття апікального домінування та затрика старіння культур для подовженої вегетації та збільшення врожайності
КУЛЬТУРА НОРМА ВИТРАТИ (1 обробка) ПРИМІТКИ
Кукурудза 200-400 мл/га Обприскування в фазу 5-7 листків.
Повторити через 2 тижні.
Кукурудза (цукрова,
поп-корн)
200-400 мл/га Обприскування в фазу 5-7 листків (від 30 до 40 см).
Повторити через 2 тижні.
Рис 200-500 мл/га Обприскування в фазу 3-7 листків.
Обприскування при диференціації волоті.
Сорго 200-400 мл/га Обприскування в фазу 5-7 листків.
Обприскування в фазу 31-63.
Соя 200 мл/га Обприскування в фазу 14-16
400 мл/га Обприскування в фазу 71-73
Боби 200 мл/га Обприскування в фазу 12-13
300 мл/га Обприскування в фазу 61-63
Броколі, кочанна капуста, цвітна капуста, селера, брюссельська капуста 200 мл/га Обприскування через 2 тижні після висадки розсади.
Обприскування через 4 тижні після висадки розсади. Повторюйте кожні 2 тижні.
Морква, буряк, інші коренеплоди 400-500 мл/га Внесення в фазу 3-6 листків
200-400 мл/га Повторювати з інтервалами 2-4 тижнів
Гарбузові культури (кавуни, огірки, дині) 200 мл/га Обприскування в фазу 2-4 листків.
Обприскування при появі перших пагонів.
400 мл/га Обприскування через 2 тижні після першого
Виноград 200-500 мл/га Загальне призначення: вносьте у нормі 200 мл/га при кожному внесенні пестицидів або позакореневому підживленні.
Збільшення розміру ягід: вносити у баковій суміші з усіма гібереліновими обробками.
Підвищення врожайності: вносьте разом з калійними добривами за 2-10 днів до збору врожаю, щоб підвищити накопичення цукрів.
Цибуля, часник 500-1005 мл/га Перше внесення на стадії утворення цибулини. Повторювати до чотирьох разів
з двотижневими інтервалами.
Перець, баклажан 200 мл/га Обприскування в фазу 3-5 листків
200-400 мл/га Вносити 4-6 разів з інтервалами від 7 до 14 днів
Картопля 200 мл/га  
400 мл/га  
500 мл/га  
Листкові овочі 200 мл/га Починаючи з 3 листків, повторювати щотижня 200-400 мл/га
Гарбуз столовий 200 мл/га Обприскування в фазу 2-4 листків
500 мл/га Обприскування на початку цвітіння
Обприскування з інтервалами 14 днів
Суниця 200-500 мл/га Обприскування за 2-3 тижні до виходу зі стану спокою.
Обприскування на початку цвітіння і потім з двотижневими інтервалами.
Томати (переробка) 200 мл/га Обприскування через тиждень після висадки розсади або в фазу 6-8 листків
400-500 мл/га Обприскування на початку цвітіння, повторити через 2 тижні
Томати (свіжі) 200 мл/га Обприскування через 3 тижні
400-500 мл/га Обприскування разом з кальцієм або іншими листковими підживленнями через кожні 14 днів
Плодові (зерняткові, кісточкові) 35 мл на 10 л води або 500-1200 мл/га Обприскування в наступні фази:
1. При розкритті бруньок, щоб підвищити ефективність запилення. (Цитокін не
шкідливий для бджіл та інших запилювачів)
2. Через 1 тиждень після опадання пелюсток, щоб сприяти поділу клітин.
3. За 1-2 тижні до абортації зав’язі, щоб зменшити фізіологічний стрес та зменшити відсоток абортації зав’язі.
4. Через 20-30 днів після опадання пелюсток, щоб збільшити розмір плодів.
5. Щомісяця під час росту і розвитку плодів, щоб сприяти циркуляції поживних речовин, з метою формування більших за розміром і кращих за якістю плодів.

 

Де придбати?

8 ms. PHP memory: 2097152 (657248)